Artmark Historical Estate a lansat Raportul de Piata 2018 si a anuntat intrarea si pe segmentul de proprietati contemporane

estiri.ro - Stiri

Cauta inRSS
 Stiri / Magazin / Arta
Artmark Historical Estate a lansat Raportul de Piata 2018 si a anuntat intrarea si pe segmentul de proprietati contemporane
Artmark Historical Estate a lansat Raportul de Piata 2018 si a anuntat intrarea si pe segmentul de proprietati contemporane
Artmark Historical Estate a lansat in cadrul unei conferinte de presa Raportul de Piata 2018 - analiza a situatiei actuale a patrimoniului construit si a potentialului investitional al acestuia
Recent, Artmark Historical Estate a lansat in cadrul unei conferinE›e de presa Raportul de Piata 2018 - o analiza a situaE›iei actuale a patrimoniului construit si a potenE›ialului investitional al acestuia.
Cu aceasta ocazie, reprezentanE›ii companiei au anunE›at intrarea si pe segmentul de proprietaE›i contemporane, dedicat tranzacE›iilor cu imobile de lux nou construite.
Obiectivul Raportului de Piata realizat de ArtmarkHistoricalEstate este sa prezinte situaE›ia actuala a cladirilor istorice si artistice (clasate ca monumente istorice sau nu), pentru a genera interesul comunitatii de business asupra acestui segment special al pieE›ei imobiliare. Prin conversia cladirilor in centre rezidentiale, birouri sau spaE›ii cu diferite funcE›iuni culturale, patrimoniul imobiliar poate fi salvat de la degradare si reinclus in circuitul public.
Nici o companie de consultanta imobiliara nu a incercat pana acum sa colecteze informaE›ii relevante despre aceste proprietaE›i, pentru a inregistra si inE›elege evoluE›ia si tendintele acestui segment de piata si pentru a observa daca eforturile de a le reinclude in circuitul public au sau nu succes. ExperienE›a pieE›elor mai mature care beneficiaza de un patrimoniu construit semnificativ si o abordare profesionista demonstreaza ca integrarea monumentelor de arhitectura este posibila si fezabila si contribuie la caracterul si personalitatea zonei.
Raportul realizat de ArtmarkHistoricalEstate ofera o analiza a situaE›iei actuale a cladirilor istorice din Romania, cu exemple de transformari de successi informaE›ii grupate pe regiuni: categorii de pret, numar si tipuri de monumente istorice, oportunitati de investitie. SecE›iunea de opinii de la specialisti in domeniu prezinta cadrul legislativ pentru tranzacE›iile cu proprietati istorice, iar piaE›a rezidentiala de lux din Bucuresti este analizata intr-un capitol distinct: istoric, oferta, cerere, preturi si tendinte pentru aceasta nisa.
Monica Barbu, CEO ArtmarkHistoricalEstate, a declarat:
Cenusareasa a pietei imobiliare, segmentul de proprietaE›i istorice si artistice nu doar ca nu genereaza acelasi interes din partea dezvoltatorilor de proiecte ridicate de la zero, dar nici nu beneficiaza de aceeasi expunere pe piata. ArtmarkHistoricalEstate isi propune sa reatraga atentia publica asupra acestui segment de pe piata imobiliara. Proprietati valoroase precum palate,castele, conace si vile vechi de secole, multe dintre ele repere in Lista Monumentelor Istorice, pot fi readuse la viata prin conversii de succes in noi functiuni: birouri, hoteluri, centre de evenimente, retail etc.
Pana de curand, Romania nu a avut dezvoltatori rezidenE›iali interesati de conversiile cladirilor istorice de dimensiuni medii si largi. Disponibilitatea limitata de teren in cadrul orasului este insa unul dintre motivele care a determinat o schimbare. Pe masura ce orasul se confrunta cu trafic si aglomeratie tot mai mari, proprietatile vechi din oras sunt mult mai atractive decat proprietaE›ile situate la periferie.
Constantin Prisecaru, Managing Partner Artmark Historical Estate, a declarat:
Prin implicarea in segmentul de proprietaE›i contemporane, ne propunem sa oferim clientilor nostri accesul la proprietaE›i recent construite (apartamente din imobile deosebite, penthouse-uri, resedinE›e de vacanta etc.), care se incadreaza in standardele de lux.
Intr-o piaE›a invadata de constructii noi, este necesara selectarea lor de catre specialisti si definirea unui standard inconsiderarea unei proprietati de lux.
Desi persoanele cu disponibilitati financiare ridicate au inceput sa investeasca in alte segmente de lux, zona imobiliara ramane cea mai importanta pentru plasarea veniturilor, arta fiind pe poziE›ia a doua. O casa de lux nu este completa fara expunerea de obiecte de arta. Ca parte a grupului Artmark, ce domina piata de arta din Romania, Artmark Historical Estate are acces la o inE›elegere profunda a obiceiurilor de consum ale investitorilor din segmentul de lux, ce repartizeaza riscurile si incearca diferite produse de investitii, de la obiecte de arta la imobiliare.
Parte a grupului Artmark (unul dintre cei mai importanE›i promotori ai artei romanesti de patrimoniu si contemporane), divizia Artmark Historical Estate s-a infiinE›at in 2014 si ofera accesul clientilor la un segment special pe piata imobiliara: proprietaE›i istorice si artistice precum palate, castele, cetaE›i, conace si vile vechi de secole, repere in Registrul Monumentelor Istorice. Creata dupa modelul marilor Case internationale de licitaE›ii, Artmark Historical Estate isi asuma misiunea de a promova si salva patrimoniul cultural construit al Romaniei.
www.artmarkhistoricalestate.ro
(Duminica 07.04.2019 17:43, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Scriitorul Stelian Tanase: Lumea vrea sa citeasca o carte buna si s-a saturat de politica! (17.10.2020)
Bijuterii din pietre semipretioase de la My ZorZon, la targul de la MTR (17.10.2020)
Alina Grigorov din Giurgiu creeaza masti cu mesaj brodat si papusi traditionale (17.10.2020)
Viorel Marian: Cruci cu postament si linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale! (11.10.2020)
Mesterul popular din Scheia, Suceava: Orice lemn este bun pentru sculptura, pentru ca este lasat de la Dumnezeu! (11.10.2020)
Vera Andronic: Bundite din blana de dihor si nurca, dar si ii vechi, de 44 de ani, din zona Bucovinei (07.10.2020)
Scriitorul Stelian Tanase: Lumea cumpara in continuare carti si povesti omenesti! (07.10.2020)
Ana-Flavia Stancu: Ma inspira tot ce ma inconjoara in crearea bijuteriilor pecare le fac! (04.10.2020)
Anticarii Sandor din Miercurea-Ciuc: Portelanuri din diverse tari si tablouri, la targul Piata Taraneasca (04.10.2020)
Cristi din Buzau, anticar de 20 de ani, prezent cu obiecte inedite la targul din curtea MTR (04.10.2020)
 CURS VALUTAR
Marti 20.10.2020
1 EUR 4.8746 lei +0.02%
1 USD 4.1456 lei -0.40%
1 HUF 0.0133 lei -0.11%
1 RUB 0.0534 lei +0.38%
1 BGN 2.4923 lei +0.02%
1 MDL 0.2453 lei +0.12%
1 Gr. AUR 254.7806 lei -0.20%
Toate valutele
Luni 19.10.2020, BNR
Interviu / Exclusiv
Lili Fedorca: Izolarea si distantarea, in timpul pandemiei, afecteaza negativ individul la nivel psihic!

Lili Fedorca: Izolarea si distantarea, in timpul pandemiei, afecteaza negativ individul la nivel psihic!

Ultimele cautari
accidente de circulatie in data de 07 12 2009
telefonie fixa
romtelecom tv
partidele politice
syscom 18
antena 1 pitesti tnt
stirile pro tv constanta accidente 12 05 2010
accidente rutiere 2010 cluj bihor
hristu
abuz
Top cautari
telefonul telespectatorului la protv
rezultate titularizare educatoare bucuresti 2011
rezultate
antena
isj satu mare posturi propuse pentru restrangere
accident
pro
accidente rutiere 2010 cluj bihor
socec constantin
raluca
Reteaua de siteuri

© 2002 - 2020 estiri.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro
Pagina generata in 0.0518 sec.