Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete. Iuliana Luciu, Monica Rosu, Cristina Nedelcu, Diana Matei, Francisca, Oana Ionita si Roxana Blagu au stralucit in rochii de mireasa, in timp ce What's Up, Cristi Pulhac, Marian (Haiducii), Mattyas si Marian Vasilescu au defilat in costume de ceremonie by Adina Buzatu. Evenimentul a fost prezentat de Carmen Bruma care a lansat in urma cu un an programul Intra in rochia de mireasa!
Atmosfera a fost intretinuta de Nico care a cantat o piesa perfecta pentru dansul mirilor. Aflat pe acceasi scena, What's Up a acompaniat-o pe artista, iesind un duet spectaculos si apreciat de cei prezenți. Un alt moment artistic a fost o demonstratie pentru dansul mirilor, pregatita de Elena, soția lui CRBL. Ea asteapta mirii sa ii invete tainele dansului la nunta.
In cadrul Targului de nunti, Francisca si-a gasit rochia de mireasa pentru nunta stabilita in toamna acestui an, in timp ce Monica Rosu, ce a primut inelul de logodna de curand, a descoperit modelul potrivit pentru rochia de mireasa.
Targul Ghidul Miresei aduna la fiecare ediție sute de expozantii cu mii de rochii de mireasa, verighete cu diamante si pietre prețioase pentru toate bugetele, costume de ceremonie, invitații, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendințe, locatii de nunta si alte servicii necesare organizarii nunții.
Tinerii insuratei au parte de oferte speciale pe toata perioada targului si pot beneficia de consultanta gratuita de la specialisti din toate colțurile tarii.
In cadrul targului veți descoperi si zone de Outlet cu rochii de mireasa la preturi mult reduse (200-1500 lei).