Ascultatorii de emisiuni matinale radio au o mare dilema: Smart FM sau Radio ZU? Dupa ce actorul Marius Manole a acceptat propunerea lui Marius Tuca de a face impreuna o emisiune matinala, la SmartFM, am avut o dilema: pe ce lungime de unda sa deschid radioul. Pe SmartFM sau pe Radio ZU? Emisiunea matinala de la Smart FM este intre orele 8:00-11:00, iar Mihai Morar si Daniel Buzdugan trancanesc la Morning ZU, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 06:30-10:00. Deci, norocul este ca matinalul lui Marius Manole si Marius Tuca este doar de luni pana joi. Asa se face ca vineri, 5 Februarie 2016, am scapat de dilema, si i-am ascultat doar pe Buzdu si Morar. Care m-au incantat si intristat deopotriva.
Era la o zi dupa ce Facebook implinise 12 ani de la lansare. Buzdu si Morar n-au vorbit de Mark Zuckerberg. In schimb, ei au facut o pledoarie emotionanta despre familie si dragostea dintre parinti si copii. Ei au citit si comentat mesajul emotionant, publicat de marele actor american John Travolta pe Facebook, in care acesta i-a adus un omagiu fiului sau Jett, care a murit in anul 2009, la varsta de 16 ani.

John Travolta: Sa fiti recunoscatori copiilor vostri
- Se spune ca cel mai greu lucru din lume este sa pierzi un parinte. Pot sa va spun ca nu e adevarat. Cel mai ingrozitor lucru este sa pierzi un copil. Un om pe care l-ai adus pe lume si l-ai vazut crescand in fiecare zi. Un om care te-a invatat sa iubesti. Este cel mai ingrozitor lucru care i se poate intampla unei persoane. Jett mi-a adus atat de multa bucurie in viata. Acei 16 ani in care am fost tatal lui, el m-a invatat cum sa iubesc neconditionat. Era tot ce aveam pe lume. Trebuie sa fim recunoscatori copiilor nostri, iar copiii trebuie sa le fie recunoscatori parintilor lor. Petreceti timp alaturi de parinti, iar voi, parintilor, petreceti mai mult timp alaturi de copii. Purtati-va frumos cu ei, pentru ca va veni o zi cand vei ridica privirea din telefon, iar ei nu vor mai fi acolo langa tine. Ce am invatat cel mai mult din aceasta experienta este sa traiesc si sa iubesc in fiecare zi, ca si cum ar fi ultima de pe aceasta lume. Pentru ca, intr-o zi, chiar va fi ultima zi. Risca si traieste-ti viata. Spune-le celor pe care ii iubestic ca ii iubesti in fiecare zi. Sa nu risipesti nicio clipa. Viata merita sa fie traita.
Buzdu si Morar au mai povestit ca John Travolta, la 61 de ani, s-a retras si traieste alturi de sotie si cei doi copii. Sotia actorului, Kelly Preston, a adus pe lume un baietel dupa moartea lui Jett. Toata dragostea sotilor Travolta se revarsa acum asupra copiilor lor. Pentru ca ei stiu mai bine ca oricine ca nu exista durere mai mare pentru un parinte decat aceea de a-si ingropa propriul fiu.