universulargesean.ro: Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului

Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom. Este, de asemenea, un antreprenor important in acelasi domeniu, tocmai de aceea candidatura sa pentru un nou mandat de senator pentru sudul judetului Arges este una cat se poate de potrivita. Candidatul USL pentru colegiul Costesti - Topoloveni, Constantin Tamaga, considera relansarea agriculturii argesene ca fiind unul dintre domeniile prioritare pentru viitoarea guvernare, iar proiectele pe care le propune sau pe care isi doreste sa le poata continua pornesc tocmai de la aceasta necesitate economica.
Pentru ca agricultura este sectorul care poate deveni motorul dezvoltarii noastre economice in urmatorii ani, senatorul Constantin Tamaga promite sa se implice, in urmatorul mandat, in relansarea zonei de sud a Argesului. "Sudul Argesului si sudul țarii in general vor fi considerate prioritați in raport cu ceea ce inseamna viața rurala si cu asteptarile oamenilor din aceasta zona foarte numeroasa si determinanta. Am incercat, inca din mandatul pe care il finalizez acum, o schimbare de mentalitate in legatura cu situația din partea de sud a județului Arges, mai ales in ceea ce priveste infrastructura rutiera. Prin urmare, e normal sa insist foarte mult pentru asfaltarea acestor drumuri, cum ar fi Mozaceni - Izvoru, Izvoru - Caldararu, Caldararu - Raca, Lunca Corbului - Padureți - Costesti, Rociu - Costesti", spune senatorul Constantin Tamaga.

Finalizarea sistemelor de alimentare cu apa si a retelelor de canalizare

Pe langa infrastructura rutiera, mai sunt si alte prioritati care trebuie sa le imbunatațeasca viața oamenilor din Colegiul de Sud, una dintre acestea fiind cea legata de alimentarea cu apa. "Trebuie sa finalizam, cu sprijinul viitorului Guvern, alimentarea cu apa si problema canalizarii in sudul județului. E vorba de acest minim element de confort si civilizație, pentru care eu si echipa mea de parlamentari USL pentru zona de sud ne vom bate sa devina realitate", mentioneaza Constantin Tamaga.