Noul ansamblu Brancusi Residence este amplasat pe o suprafata de 9201 mp si este situat in partea de vest a Bucurestiului, in cartierul Drumul Taberei.
Ansamblul va fi constituit din spatii rezidentiale si spatii comerciale, la care se adauga locuri de parcare subterane, precum si spatii de depozitare pentru proprietarii apartamentelor.
Cand ne-am gandit la Brancusi Residence, ne-am imaginat o lume pentru copii, parinti si bunici. Un loc unde pe langa avantajul de a trai confortabil si de a locui intr-un complex nou si modern, dotat cu toate facilitatile de care ai nevoie, obtii un nou stil de viata. Un spatiu al sfarsitului de saptamana petrecut impreuna cu prietenii pe una din terasele suspendate, sau a zilelor lungi si insorite petrecute pe marginea piscinei.
Ansamblul a fost gandit cu locuri de joaca, alei si gradini.
O casa reprezinta si o investitie pe termen lung, si ca orice investitie, trebuie sa fie una profitabila. Fiecare dintre noi doreste sa obtina cat mai mult, din toate punctele de vedere, atunci cand cumpara o locuinta. Pentru cei mai multi o casa reprezinta o alegere pentru o viata si de aceea trebuie sa fie foarte bine gandita. Brancusi Residence reprezinta o astfel de alegere pentru ca ai la indemana tot cea ce ai nevoie: piscina permanenta, gradinita, supermarket, sala de sport, centru medical.
Au fost create garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, apartamente duplex. Si daca iti doresti o camera sau doua in plus pentru copilul tau, sau pentru prieteni in vizita, poate fi reorganizat un intreg etaj pentru tine.
In plus, fiecare apartament are alocat un spatiu de depozitare si un loc de parcare in subsol, la unul din cele 3 nivele. Climatizarea se va realiza in fiecare apartament, prin instalatii de ultima generatie, iar incalzirea prin centrale individuale.
Toate utilitatile vor fi contorizate la intrarea in apartament. In dormitoare vor fi montate jaluzele pentru fiecare geam. Fiecare scara de bloc iluminata natural prin pereti cortina, va beneficia de 2 lifturi spatioase.Apartamentele vor beneficia de finisaje tip termosistem, iar accesul in incinta se va face prin videofon. In dormitoare si living va fi montat parchet din stejar cu grosime de 1,8 - 2,2 cm, iar bucataria si baile cu fainata si gresie Marazzi cu posibilitatea de a alege modelul. Obiectele sanitare sunt furnizate de Romstal, iar tamplaria de catre Pinum Pipera.
In vecinatatea proiectului se afla unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania, Plaza Romania, unde puteti face cumparaturile dupa bunul plac la Cora sau Bila. In plus, Magistrala 5 care va lega cartierul Drumul Taberei de Pantelimon, strabatand orasul de la vest la est, va constitui principala legatura directa cu centrul. Statia de metrou Brancusi va fi situata in vecinatatea complexului, ceea ce inseamna ca noul complex Brancusi beneficiaza de o amplasare strategica.
Proiectul "Brancusi Residence" este dezvoltat de compania Conimpex, una din firmele importante de constructii din Romania, infiintata in 1991, cu o echipa de peste 800 de oameni. Conimpex este specializata in realizarea de constructii de amploare, avand in portfoliul sau spatii comerciale si rezidentiale, spitale si spatii industriale. Conimpex doreste sa opereze ca un partener responasbil care creeaza valori adevarate pentru comunitatea a carei parte integranta este.