www.stirileprotv.ro informeaza: Etta Ng, fiica de 19 ani a actorului Jackie Chan, a anuntat ca s-a casatorit cu prietena sa canadiana, in varsta de 31 de ani.
Potrivit presei, cele doua si-au inregistrat casatoria in Canada, iar acum se afla in Hong Kong. Intr-o fotografie postata pe retelele de socializare, Etta Ng si Andi Autumn apar tinand in mana ceea ce pare un certificat de casatorie, scrie BBC News.
Etta Ng este unicul copil al lui Jackie Chan cu fosta regina a frumusetii Eline Ng Yi Lei, dupa ce cei doi au avut o relatie in 1999. Tanara de 19 ani a fost crescuta de mama sa, insa presa locala relataza ca relatia dintre cele doua ar fi fost una tensionata in ultimii ani.
- Cu totii am fost raniti, dar daca visam la iubire, o putem gasi. Iubirea e blanda, nu judeca, inseamna si putere si slabiciune. Iubirea poate produce schimbari. Iubirea invinge, au scris cele doua.
In luna aprilie, cuplul a lansat un apel pe YouTube, precizand ca locuiau de o luna pe strada din cauza parintilor homofobi.