Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Pentru multi dintre noi incercarea unei activitati fizice poate reprezenta obiectul potrivit de mentinere a sanatatii si de preventie a riscului de imbolnavire. Practicarea sportului ca instrument de distractie si divertisment a devenit extrem de difuza in societatea noastra.
Ne dorim sa conditionam corpul nostru pentru a infrunta risipa de energie , dorim dezvoltarea formei noastre atletice si acumularea starii de bine dar in majoritatea cazurilor timpul si mijloacele de informare cat si financiare ne pot fi potrivnice.
La inceput de primavara renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir, a lansat DVD ul FIT BIO MIX.
Fit Bio Mix este un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand. Mihai Dragomir a conceput special acest program de exercitii pentru persoanele care calatoresc mult si nu au timpul necesar pentru a ajunge la sala de fitness dar si pentru acele persoane care financiar nu isi pot permite un antrenor personal sau un abonament la sala.
Fit Bio Mix poate deveni antrenorul tau personal. Fiecare exercitiu iti ofera imaginea cat si descrierea si consilierea corecta a efectuarii exercitiului astfel incat acesta sa iti aduca beneficiile maxime pentru care a fost creat.
Programul de antrenament este structurat pe trei nivele de intensitate astfel incat el este accesibil atat unui sedentar cat si unui sportiv. Pretul DVD ului Fit Bio Mix este 80 lei.Comenzile se fac pe site ul www.cardiomix.ro sa prin email la [email protected].
Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania si are la baza cel mai bun sistem profesionist de pregatire psiho-fizica, care practic evalueaza atat dimensiunile si compozitia corporala pe baza unor repere antropometrice simple,cat si succesiunea modificarilor de forma ale raporturilor dintre parti in timpul efectuarii miscarilor simple, cotidiene si de performanta sportiva. Denumit si Fitness-ul Viitorului, Cardio Mix revolutioneaza miscarea, educa nutritional, are impact direct asupra corpului si a mintii iar ''metodele'' personalizate adapteaza totul in functie de plusurile si minusurile fiecarei persoane, tinand cont de ritmul biologic si de celelalte aspect legate de stilul de viata.
Conceptul este marca inregistrata iar creatorul conceptului, Mihai Dragomir, are o cariera impresionata de peste 25 de ani in indutria fitness ului national si intrenational. Antrenor Maestru, Profesor, Fitness Specialist, Mihai Dragomir a imbratisat inca din copilarie sportul de performanta ca portar de handbal. Drumul performantei a continuat in fitness, Mihai Dragomir fiind numit de catre IFBB imagine si Promotorul Fitness-ului in Romania si in secolul 21. Este autorul a sute de articole de specialitate, colaborator al revistei Medica Academica, Men's Health si autorul cartilor Visul de a deveni Campion si Ia-ti Portia de Sanatate.