Liderul tinerilor pesedisti, Victor Ponta, este contestat in interiorul partidului de Marius Lazar, membru in Consiliul National al PSD.
Lazar i-a trimis ieri lui Ponta o scrisoare deschisa, in care il acuza ca are un comportament similar cu acela pe care il contesta unor membri ai PSD: egocentrism, oportunism, aroganta, dispret fata de democratie.
Mai mult, el sustine ca Ponta, ca lider al tinerilor, nu s-a luptat pentru nici un proiect guvernamental in beneficiul tinerei generatii, avand, din acest motiv, partea lui de vina pentru pierderea alegerilor. “Esti principalul responsabil pentru promovarea unei juvenilocratii clientelare de partid. Ai sustinut promovarea unor tineri in structurile de conducere ale partidului, in Parlament, in Guvern, in consiliile locale, pe criterii subiective, exclusiviste, nedemocratice, de supunere neconditionata, fara nici o selectie riguroasa sau judecata de valoare“, l-a mai acuzat Lazar.
In final, el il acuza pe Ponta ca nu stie sa construiasca decat “pe tupeul propriu“ si pe “slabiciunile altora“ si ii recomanda sa se trezeasca din betia de putere si sa renunte la tricourile cu Che Guevara.