Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi eliberat din functie, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de declaratiile acestuia privind cresterea cu 5% a pretului electricitatii, acuzandu-l de aroganta.
"Ma deranjeaza declaratiile unor fosti sau actuali oficiali referitoare la scumpirea pretului la electricitate. Il voi elibera din functie pe vicepresedintele ANRE. E un gen de aroganta pentru care unii care au ocupat functii au fost urati de oameni. Este o perioada dificila, dar modul de raportare la oameni este important. Trebuie sa explici de ce majorezi pretul la electricitate cu 5 la suta. Probabil ca Lificiu nu are probleme cu majorarea de 5 la suta. Nu accept acest gen de aroganta pentru care PDL a fost detestat", a declarat Victor Ponta citat de Mediafax.
Cresterea cu 5% a pretului electricitatii "nu inseamna nimic", echivaland cu consumul generat de becul uitat aprins in baie, a declarat, ieri, Petru Lificiu.