AGERPRES: Liderul grupului PP-DD din Senat spera ca Tudor Barbu sa nu plece din partid

Liderul grupului PP-DD din Senat, Haralambie Vochitoiu, a confirmat luni ca senatorul Tudor Barbu ar vrea sa plece din partid, dar spera ca acest lucru sa nu se intample.
"Mi-a spus acum jumatate de ora ca ar vrea sa plece din partid si l-am rugat si intrebat daca mai putem face ceva. Mi-a spus ca se mai gandeste si eu sper sa nu se intample lucrul acesta", a afirmat Haralambie Vochitoiu, inainte de sedinta Biroului Permanent al Senatului.
El considera ca Tudor Barbu si Dan Diaconescu sunt oamenii care au inventat PP-DD. "Dan Diaconescu i-a spus cu lacrimi in ochi lui Tudor Barbu ‘Tudore, ce pot eu sa fac pentru tine sa ramai alaturi de mine, pentru ca am luptat umar la umar impotriva USL si a ceea ce se intampla astazi rau in Romania‘. Nu a primit un raspuns. Cred ca trebuie sa avem rabdare. Cele unu-doua cazuri izolate nu inseamna activitatea politica a intregului PP-DD", a aratat Vochitoiu, exprimandu-si speranta ca aceste cazuri sa nu se perpetueze.
Vochitoiu a exclus posibilitatea de a parasi el insusi PP-DD. "Acest partid mi-a dat dupa sapte-opt luni de munca ceea ce alt partid nu mi-a oferit dupa 15 ani de munca. Nu cred ca ar fi moral sa plec din acest partid. Nu cred ca odata ajuns in Parlamentul Romaniei trebuie sa-ti urmaresti doar interesele personale. Interesele personale trebuie subordonate intereselor de partid", a adaugat Vochitoiu.