Gandul informeaza: Ponta, despre excluderea lui Toma din PSD Olt: Discut cu ambele parti inainte de a ma pronunta
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica, intr-o conferinta, ca se va pronunta asupra exluderii lui Ion Toma din PSD Slatina dupa ce va purta discutii cu ambele parti.
Ponta a precizat ca PSD Olt l-a informat despre subiectul excluderii lui Ion Toma.
El a tinut sa sublinieze ca se va pronunta asupra situatiei doar dupa ce va asculta ambele parti implicate.
"Am fost informat cand am ajuns in Bucuresti (de la Atena-n. red.) de catre colegii de la Olt. Trebuie sa discut si cu domnul Toma. Am cultura de magistrat de a asculta ambele parti. Dati-mi voie sa discut cu ambele parti inainte de a ma pronunta", a spus Ponta.
Senatorul Ion Toma, vicepresedinte PSD, a fost exclus din organizatia social-democrataSlatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a adoptat, vineri dupa-amiaza, cu unanimitate de voturi propunerea de excludere a senatorului Ion Toma din organizatia PSD Slatina.
"La Comitetul Executiv al PSD Slatina, propunerea de excludere a domnului Toma a primit un singur vot contra si o abtinere. La Biroul Permanent Judetean al PSD Olt, care a avut loc vineri, votul a fost in unanimitate. Toti cei 19 membri ai BPJ au votat favorabil excluderii", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX liderul PSD Olt, Paul Stanescu.