Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a confirmat ca o apreciaza pe Elena Udrea si considera ca este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal in cadrul filialei PDL Constanta. "N-as putea spune ca discut des cu doamna Udrea, ma cunosc cu ea, ne-au facut cunostiinta niste prieteni comuni din Bucuresti. O apreciez, reprezinta noul val in politica, noua generatie. Eu cred ca e un lucru bun ce face ea la Constanta. Imi place la Elena Udrea faptul ca este un politician bataios, restul nu prea este stilul meu si genul meu", a declarat marti, Radu Mazare in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Mamaia.
Deputatul Stelian Dutu spusese in cadrul discursului sustinut la sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Judetean din data de 2 august ca Elena Udrea vorbeste foarte des la telefon cu Radu Mazare. Fostul presedinte al PDL Constanta a sugerat astfel ca exista o apropiere intre liderul PSD Constanta si secretarul executiv al democrat-liberalilor, in conditiile in care celor exclusi din organizatia judeteana li se reprosase ca au legaturi cu PSD local si echipa Radu Mazare.
Elena Udrea coordoneaza impreuna cu Valeriu Stoica activitatea filialei PDL Constanta. Secretarul executiv il sustine in fruntea partidului pe Ion Popescu, presedintele interimar al organizatiei judetene si a fost de acord cu masurile luate de Biroul Permanent Judetean de excludere a 23 de membri, acuzati ca ar face jocurile PSD-ului in cadrul PDL Constanta.