Dupa aparitia in presa a declaratiilor venite din partea reprezentantilor PD fata de o posibila inculpare a primarului Dumitru Nicolae in dosarul "Motorock", colegii de partid ai edilului sar in apararea sa.

"Il intelegem pe purtatorul de cuvint al PD ca doreste sa fie cunoscut si sa iasa in fata pentru ca va dori sa candideze pentru Parlamentul European. Domnia sa, asemenea sefei sale pe linie ierarhica, doamna Boagiu, a scapat un porumbel. Domnul Boldea a recunoscut in declaratia sa ca procesul in care se doreste sa fie tirit primarul Dumitru Nicolae, care va avea tenta politica, este instrumentat si va porni la ordin politic", a precizat purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brinzan.

Acesta sustine ca nu primarul este vinovat pentru ceea ce s-a intimplat in timpul festivalului "Motorock" si ca organizatorii si-au asumat toate responsabilitatile. "Cu toate acestea, la ordin politic, primarul Dumitru Nicolae este tirit intr-o cercetare care nu-si are rostul. Iar cererea de suspendare a primarului pe perioada cercetarilor si a procesului venita din partea PD demonstreaza faptul ca acest partid nu este strain de ordinul politic dat pentru inculparea primarului Dumitru Nicolae", a adaugat Claudiu Brinzan.