PRM va semna "fara nicun fel de sovaire" motiunea de cenzura initiata de PD-L, a anuntat luni vicepresedintele PRM Lucian Bolcas. "PRM va semna fara niciun fel de sovaire aceasta motiune de cenzura, pentru ca domnul Tariceanu si guvernul sau romano-maghiar sa-si continue exhibitiile si afacerile la Budapesta, unde ii place", a spus Bolcas.
In opinia vicepresedintelui PRM, nerespectarea de catre Guvern a hotararii celor mai importante institutii democratice, Parlamentul, Curtea Constitutionala si Presedintie, este "cel mai justificat motiv al unei motiuni de cenzura". "Daca acest guvern nu reuseste sa puna in aplicare hotararile Parlamentului, daca nu isi indeplineste functia de Executiv, trebuie sa plece", a spus Bolcas.
Si PC a anuntat va sustine si va vota motiunea de cenzura, daca Guvernul se va opune majorarii salariilor. "Daca Guvernul se va opune majorarii salariilor si pensiilor, sub orice forma, si daca se va depune o motiune de cenzura impotriva acestui Guvern, vom sustine si vom vota aceasta motiune, indiferent cine o va initia", a afirmat purtatorul de cuvant al conservatorilor Bogdan Ciuca.