Este atitudinea ferma exprimata de deputatul liberal Emil Strunga, care neaga orice fel de discutii dintre reprezentantii locali ai Partidului National Liberal si fostul lider al Partidului Liberal Democrat, Marius Necula, actualmente prim-vicepresedinte la nou-formatul Partid Democrat Liberal. Cum zvonurile scoteau la iveala o posibila migratie a lui Marius Necula de la PD-L spre PNL pentru alegerile locale, eventual pentru a candida la Primarie chiar din partea acestui partid, deputatul galatean Emil Strunga a tinut sa a€žclarifice" problema in felul sau.

a€žLa nivel local eu nu am cunostinta de astfel de negocieri, oricum nu s-au purtat niciun fel de negocieri intre celor doua partide, candva prietene. Dar se vede ca asa se intampla mereu in viata, asa cum se intampla si in casnicie, cand cei doi soti se despart, devin si dusmani in mod automat. Eu sper sa nu ajungem la Galati intr-o astfel de situatie, negocieri nu s-au purtat nici amicale, nici de alta forma, asa ca n-am alte precizari de facut", a spus liberalul galatean.

Detasat de toate acestea, deputatul liberal Emil Strunga este ferm convins ca unul dintre cei 12 liberali aflati in sondajul PNL pentru alegerile locale va fi candidatul partidului, a€žomul potrivit" pe care-l vor lansa oficial la finele lui februarie, odata cu manifestarile legate de intalnirea Ligii Alesilor Locali.