PNL il va propune luni pe Radu Campeanu pentru postul de presedinte al Senatului, a anuntat, la finalul sedintei BPC, vicepresedintele partidului Puiu Hasotti, care a facut un apel ca toti senatorii de dreapta sa il voteze pe seniorul liberal. "Vreau sa va anunt ca astazi in sedinta de plen a Senatului, cand probabil se va alege presedintele Senatului, PNL va propune pentru aceasta inalta functie pe domnul senator Radu Campeanu, presedintele fondator al PNL. Si cu aceasta ocazie fac un apel calduros catre toti care sunt de dreapta sau se declara de dreapta, catre PDL, catre UDMR, toti cei care cred ca dreapta este cea care poate rezolva problemele Romaniei sa il voteze pe domnul senator Radu Campeanu, un liberal care s-a manifestat numai ca liberal de mai bine de o jumatate de secol", a sustinut Puiu Hasotti.
Hasotti a mentionat ca PNL porneste cu aceasta propunere avand increderea ca seniorul liberal "va avea suportul si va beneficia de votul tuturor celor care cred in valorile dreptei".
Viceliderul PNL a spus ca "este probabil ca astazi (luni - nr), dupa ce domnul presedinte Nicolae Vacaroiu va tine un discurs in Senat sa se procedeze la alegerea unui presedinte al Senatului", mentionand ca "oricum si oricand se va alege presedintele Sentului", liberalii il vor propune pe Radu Campeanu. El a spus ca liberalii nu au negociat cu niciun partid si ca il vor vota pe Campeanu, adaugand ca alegerea unui presedinte liberal nu va duce la rediscutarea tuturor functiilor din conducerea Senatului.