Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, la sediul PNL, ca social-democratii si democratii inclina spre apropierea dintre cele doua partide din 1990, si ca prin aceasta apropiere "s-ar reface vechiul FSN". "Dansii inclina spre aceasta apropiere din 1990, practic s-ar reface vechiul FSN. Sunt curios sa vad cum intelectualii dreptei, care l-au sustinut pe Traian Basescu in acesti ani, vor explica tradarea PD-L si intoarcerea la stanga, dar e doar o varianta de lucru in acest moment. Ramane de vazut", a spus Bogdan Olteanu.
El a mentionat ca liberalii isi mentin si ideile politice, si princiipiile de guvernare si le vor propune in continuare celor care au intrat in Parlament, a sustinut Bogdan Olteanu.
Intrebat daca pana acum PNL a avut vreo discutie cu cineva, Olteanu a replicat ca acest lucru poate fi spus doar de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, pe motiv ca el a fost mandatat sa poarte discutii.
Olteanu a subliniat ca, pana la anuntarea rezultatelor finale, toate discutiile sunt "tatonari" si nu "negocieri concrete".
In plus, Olteanu a mentionat ca pana acum singura intelegere a liberalilor este cu UDMR.