Senatorul PSD, Miron Mitrea, afirma, pe blogul personal, ca se teme de faptul ca "Geoana & co. vor incerca sa organizeze un congres aranjat", cu cat mai putini delegati, alesi prin criterii "mai putin democratice", iar in aceasta situatie "PSD se va rupe".
"Revin cu o temere a mea care, daca se adevereste, va pune in pericol unitatea partidului. Este vorba despre temerea ca Geoana & co. vor incerca sa organizeze un congres aranjat.
Adica un congres cu cat mai putini delegati, alesi pe criterii mai putin democratice. Daca se va incerca acest lucru, PSD se va rupe", spune Mitrea in finalul unei postari pe tema demisiilor din PSD a parlamentarilor formatiunii.
"Se pare ca noul PSD, promis dupa pierderea alegerilor de vechiul presedinte Mircea Geoana, nu mai convinge.
Oamenii din partid au inceput sa-si piarda increderea in capacitatea echipei Geoana de a realiza un proiect viabil, care sa readuca PSD la guvernare. C oncluzia este ca, daca noi, cei care declaram ca ne pasa de acest partid, nu prezentam rapid un proiect solid de viitor, oamenii vor cauta in continuare solutii individuale. Si aici nu ma refer numai la parlamentari, ci si la primari si consilieri", mai spune Mitrea.