Mircea Geoana face tot posibilul sa "stinga" isteria flacacii violet care a pus pe jar intreaga scena politica. Desi initial spunea ca seful statului foloseste "specialisti in izoterism" la Cotroceni, liderul PSD face un pas inapoi.
"Nu am vorbit despre influente ezoterice. Nu cred in aceste chestiuni. Nu am vorbit de asa ceva", a spus Geoana, la finalul sedintei PSD de astazi.
"Eu n-am vorbit despre influente ezoterice. Am spus numai ca am remarcat o persoana care mi s-a parut ca nu avea ce sa caute acolo. Atata tot. Nu cred in aceste chestiuni si nu vreau sa le comentez. Cred ca s-au denaturat, in mod deplasat, spusele mele. Nu am vorbit de asa ceva. Nu acesta este subiectul. Dorinta de senzational si de a duce in derizoriu sau de a o folosi in campania noastra interna este evidenta. Eu nu am vorbit de asa ceva si nu cred", a spus, astazi, Mircea Geoana.
Cu doar cateva zile in urma, liderul PSD, Mircea Geoana, afirma, in cadrul unei emisiuni televizate, ca presedintele Traian Basescu foloseste "specialisti in izoterism in institutia prezidentiala".
Oare cine il sfatuieste pe Mircea Geoana sa dea acum inapoi?
"Cred ca domnul Basescu crede in asa ceva, pentru ca ii foloseste. Cred ca una e ca ii foloseste in campanie, treaba domniei sale ce foloseste, si alta e cand ii foloseste in institutia prezidentiala si stau si ii intreb pe cei care se ocupa de protectia presedintelui si de integritatea sistemului de securitate nationala ce cauta oameni de acest gen in proximitatea presedintelui atunci cand isi face treaba ca presedinte, nu ca simplu candidat", spunea, vineri, Mircea Geoana.