Dupa ce Marius Necula a afirmat ca Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-ar fi "prabusit", presedintele acesteia, Cosmin Paun, spune ca emotiile l-au determinat pe Necula sa faca astfel de afirmatii si faptul ca inca nu si-a definit foarte bine optinunile in ceea ce priveste apartenenta politica.

"Noi am facut o analiza dupa ce Marius a facut aceste declaratii, impreuna cu el, sa vedem ce l-a determinat sa-i iasa porumbelul din gura. Si el a recunoscut, Marius e un om care inca nu s-a definit. Plecarea din PSD, PLD, fuziunea asta pe care nu si-a dorit-o el sau de care nu am avut cunostinta nici noi, nici el, el trece asa printr-un fel de pubertate politica si nu s-a regasit. Iar in momentul respectiv, va rog sa ma credeti, a si recunoscut lucrul asta. Zice: 'Eram atat de emotionat!'. Deci a avut niste emotii foarte mari si i-a iesit porumbelul pe gura. Ulterior si-a dat seama ca in viata trebuie sa stii sa-ti stapanesti emotiile, mai ales in momente-cheie, cum sunt alegerile", a spus Cosmin Paun.

Pe langa acestea, Cosmin Paun spune ca nu are de gand sa-l excluda din partid pe Marius Necula pentru afirmatiile facute in urma cu cateva zile: "De ce sa-l excludem? Nu poti sa excluzi un copil din partid. S-a intarit, a mai evoluat si va spun ca, daca nu erau emotiile si era vreun plan de-al lui, lucrurile ar fi fost cu totul altele, dar cu totii ne-am dat seama ca Marius a trecut prin niste emotii teribile".