Dupa o sedinta-fulger la Palatul Victoria, in prezenta premierului Emil Boc, mai multi lideri PDL se intalnesc, la aceasta ora, cu presedintele Traian Basescu, la Cotroceni. Discutiile, ca si cele avute la sediul Guvernului, vizeaza remanierea.
Vasile Blaga, Radu Berceanu si Roberta Anastase au participat, marti dimineata, la o intalnire cu premierul Emil Boc, la Palatul Victoria, pe tema remanierii. Potrivit Gandul, dupa intalnirea de la Guvern, liderii PDL, in frunte cu premierul Boc, au plecat la Palatul Cotroceni, unde discuta, la aceasta ora, cu presedintele Traian Basescu.
Miercuri va fi anuntat care dintre membrii Cabinetului Boc isi vor pastra functiile si care nu. Pana acum, premierul n-a suflat nicio vorba despre subiect si s-a limitat sa spuna ca remanierea "se face, nu se discuta".
Zvonurile pe tema remanierii s-au intetit pe parcursul verii, odata cu apropierea termenului dat de presedintele Traian Basescu ministrilor pentru a-si rezolva problemele. Potrivit presei, cele mai mari sanse sa fie remaniati le au ministrul Muncii, Mihai Seitan, si cel al Finantelor, Sebastian Vladescu. Si ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, ar putea sa primeasca vesti proaste miercuri de la seful Guvernului.
Asta in conditiile in care social-democratii au anunyat deja ca vor depune o motiune simpla impotriva lui. Presa il mai da ca posibil remaniat pe ministrul Comunicayiilor, Gabriel Sandu.