Dupa ce saptamana trecuta sediul vechi al Primariei Botosani, reabilitat cu aproximativ 2 milioane de lei, a fost inaugurat cu prilejul vizitei ministrului Elena Udrea, imobilul va fi inaugurat si in aceasta saptamana. Pe 26 august, de la ora 11.00, este programata prima sedinta de Consiliu Local in sediul reabilitat, ocazie cu care va fi oficiata si o slujba de sfintire.
Pana la inaugurare, unii dintre consilieri locali sau sefii structurilor din subordinea Primariei vin in institutie curiosi sa vada modernizarile. Angajatii institutiei mai au de facut mici retusuri, inevitabile la orice mutare. Ieri la pranz telefoanele si Internetul inca nu functionau. "Avem parte de cateva ore de liniste", a explicat un functionar.
Viceprimarul Catalin Alexa a confirmat faptul ca activitatea institutiei a fost reluata in vechiul sediu. In sediul folosit pana acum, cel care apartine incubatorului de afaceri, de pe Strada Postei, au ramas doar functionarii care lucreaza in cadrul directiilor Edilitare si Agenti economici.