Cele mai importante evenimente

Evenimentul numarul unu al saptaminii politice a fost fara nici o indoiala reprezentat de vizita la Galati a presedintelui executiv al PNG, Dan Pavel, considerat a fi principalul "vinovat" de ascensiunea politica a lui Gigi Becali. Mesajul cu care Pavel a venit in orasul de pe malul Dunarii nu a fost unul chiar nou, intentia becalistilor fiind aceea de a fura electoratul PRM si PSD.

Tot aici ar trebui precizat si ca presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a invitat la discutii pe presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea, intentia pecistului fiind aceea de a stringe cit mai multi aliati in lupta sa cu PNL si PD.

Cel mai activ partid politic

Desi pare surprinzator, PNG a fost mai vizibil pe scena politica galateana decit oricare alt partid politic. Din nefericire, in ceea ce priveste capitolul cel mai "inspirat om politic", nu putem face referire la nici unul dintre actorii politici locali.

Cele mai tari declaratii

"PD, o formatiune politica condusa de un pirat, nu poate avea drept obiectiv decit jaful. Si din acest motiv democratii se zbat sa aiba acces neingradit la banul public", a declarat deputatul PNL Emil Strunga.

"PNG este un partid de dreapta, care are in doctrina si elemente ce tin de crestinism. Noi intelegem ca statul nu are posibilitatea de a rezolva toate problemele cetatenilor. Din acest motiv Gigi Becali a facut acte de caritate", a declarat Dan Pavel.

"Unii dintre voi s-au plins ca anumiti oameni politici au facut presiuni in favoarea unui anumit candidat. Ceea ce vreau eu sa va spun este ca trebuie sa va obisnuiti cu astfel de situatii. In politica se intimpla si astfel de lucruri", le-a transmis Paul Dobre tinerilor penelisti cu ocazia alegerilor noului presedinte al TNL Galati.