DeCeNews: Presedintele turnator (Autor: Val Valcu)

A castigat la Primaria Capitalei turnandu-l pe candidatul de pe locul doi, Catalin Chirita, de la PNTCD. Cu care era aliat la guvernare. In ultimul minut al dezbaterii televizate a aruncat pe piata o dezinformare despre participarea lui Chirita la FNI.
In 2004, l-a invins pe Nastase dupa ce l-a turnat pe presedintele BEC. A cerut si arestarea omului, pe motiv ca fraudeaza alegerile. Ati vazut ancheta si condamnarea, dupa ce a castigat?
In 2009 l-a turnat pe Geoana, ca merge noaptea la Vantu.
Nu am nicio grija: va veni in Parlament cu vraful de dosare, cu mizeriile pe care le pot afla "institutii" care numai asta fac, scormonind prin gunoaie. Probabil va umple de zoaie pe politicienii care nu i s-au suspus si-i va sterge de scuipat pe cei care aleg sa-l slujeasca.
Cred ca o noapte intreaga s-au transmis amenintari, s-au promis avantaje, s-au activat acoperitii, s-au oferit servicii contra servicii. Ar fi un dezastru pentru intreaga clasa politica, inclusiv PDL, ca acesti agenti dubli sa mai tradeze odata. Prabusirea ar fi generala, nu doar a USL. Dar cred ca sunt sanse mici ca oamenii respectivi sa-si dea arama pe fata. Cel mai probabil, e ultima repriza a meciului.
Ar fi pacat sa iasa demn de pe teren. Sa fie un jucator care se retrage la cabina, dupa ce a pierdut partida. A fost si va ramane presedintele turnator, nu jucator. Cum il chema, oare...