De Ce News : Ipoteza soc: Tariceanu tradeaza PNL pentru a se alia cu Basescu si PDL

Analistul politic Cozmin Gusa preconizeaza o mare tradare in cadrul PNL. Acesta se asteapta la dezertarea luiCalin Popescu Tariceanu si a lui Andrei Chiliman. De asemenea, analistul a laudat, sambata, declaratiile liderului PNL, Crin Antonescu, facute cu ocazia unei conferinte de presa.
Gusa sustine ca declaratiile presedintelui liberal au fost oportune si menite sa le contraatace pe cele ale fostului premier, Calin Popescu Tariceanu. In opinia analistului, Tariceanu ar putea trada PNL, urmarind o posibila viitoare asociere cu PDL si Traian Basescu.
"Ambele actiuni din conferinta de presa erau necesare si chiar oportune pentru Crin Antonescu. Ele constituie niste contratacuri, pentru ca atat Traian Basescu, cat si Tariceanu cu micul grup de la sectorul 1 al domnului Chiliman, au afectat imaginea lui Crin Antonescu in partid si pe scena politica. Cred ca Tariceanu grabeste, intr-un fel, excluderea sa si a lui Chiliman din partid, pentru ca ulterior sa candideze din partea PDL", a declarat Cozmin Gusa, la Realitatea TV.