Agentiile de presa informeaza: Gheorghe Flutur despre propunerea USL privind migratia politica: Sunt exercitii pentru simpozioanele de week-end
Rezultatul referendumului privind modificarea Constitutiei este "o chestiune serioasa", a declarat, luni, prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, referindu-se la propunerea Uniunii Social Liberale (USL) privind reducerea migratiei politice in sensul ca cine isi paraseste partidul sa fie dat afara.
"Deocamdata USL-ul, socialistii trebuie sa dea dovada ca recunosc un referendum, o vointa nationala a romanilor in ceea ce priveste reducerea numarului de parlamentari si parlament unicameral. Pana acum au facut slalom. Au incercat sa iasa cu altceva si sa mascheze ca nu doresc reforma statului (...). Nu putem sa luam in serios propunerile USL-ului pentru ca sunt niste replici la chestiunile serioase pe care le propunem noi", a afirmat Gheorghe Flutur la finalul BPN al PDL.
Concret despre cum i se pare propunerea Flutur a spus ca din punctul de vedere al PDL ce s-a stabilit prin referendum "este o chestiune serioasa".
"In rest sunt exercitii ale USL-ului pentru simpozioanele de week-end. Nu am vazut consistenta", a declarat Gherorghe Flutur.