Exista vorba aia cum ca frumusetea sta in ochii celui care priveste. Ei bine, pe tot parcursul campaniei electorale, noi, cetatenii acestei urbe, am tot privit la afisele electorale. Am privit atat la promisiunile care mai de care mai pompoase cat si la pozele transformate peste noapte in caricaturi. Acum, dupa ce toata aceasta furtuna electorala a trecut, desi mai privim in trecere, nu ni se mai pare deloc frumos. Luati ca exemplu stalpul din imagine, care arata caraghios, chiar grotesc as putea spune. Ganditi-va ca cei care au asezat florile pe stalp au facut acest lucru pentru a infrumuseta strada. Dar afisele, inca lipite pe el, parca mai multe decat in campania electorala, nu fac decat sa transforme imaginea intr-una plina de cinism. Florile stau, parca, mandre la capul polticienilor.

Stalpii de la rondoul de la Ultimul Leu reprezinta un alt exemplu de ilaritate a "frumusetii" orasului Galati. Cei de acolo arata si mai caraghiosi. Tocmai din cauza faptului ca zona respectiva a fost amenajata cu flori si verdeata, stalpii, incarcati cu atat de multe afise fac o nota discordanta si dau un aspect total inestetic.

Din pacate, asa cum suntem obisnuiti, autoritatile nu vor misca un deget pentru a scapa orasul de acest aspect. Vor continua sa mature si sa ascunda praful sub pres.

Sa ne asteptam la si mai mult in toamna, cu ocazia alegerilor parlamentare. Si nu ne-ar fi de mirare ca de Craciun, cei de la Administratia Domeniului Public, sa nu mai aiba de unde sa agate beculetele de la atatea bannere si alte panouri ramase uitate prin tot Galatiul.