Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a precizat miercuri pe blogul personal, ca nu a avut si nu are discutii cu primarul orasului Constanta, Radu Mazare, cu care s-a intalnit o singura data, in urma cu mai mult de un an, la aniversarea unui prieten comun. "Referitor la declaratia lui Radu Mazare despre mine, desi initial nu am dorit sa fac niciun fel de comentariu pentru ca nu tin sa adaug la o galagie artficial creata in cazul Constanta, fata de felul in care ea a fost preluata si interpretata, ma vad obligata sa precizez: nu am avut si nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discutii cu domnul Mazare, cu care m-am intalnit o singura data, la aniversarea unui amic comun, in urma cu mai bine de un an", precizeaza Elena Udrea, pe blog, citata de Mediafax.
Secretarul executiv al PDL mai arata ca respecta votul pe care l-au dat constantenii si ca isi doreste ca toti democrat-liberalii din Constanta "sa puna partidul mai presus de interesele PSD".
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat marti ca discuta cu Elena Udrea, avand prieteni comuni in Bucuresti.