Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat sambata, la Mamaia, ca va avea o campanie electorala pentru prezidentiale "simpla si sincera". Despre Basescu, el a zis ca nu e azi decat capetenia uneia din cele doua bande mari care isi disputa ce a mai ramas din Romania.
"Va rog sa credeti ca se poate, ca jocurile nu sunt facute, ca nu putem sa ne transformam intr-o tara de smecheri din simplul motiv ca smecherilor le mai trebuie intotdeauna ceva si le trebuie fraieri. Si nu putem ca romanii cinstiti din aceasta tara sa fie din generatie in generatie fraieri. Vreau si pot sa aduc nou un lucru vechi, aproape uitat, si anume normalitatea. Vreau sa fac o campanie simpla si sincera in care Romania sa poata alege un om normal, simplu si sincer", le-a transmis Antonescu tinerilor liberali de la Scoala de vara.
Crin Antonescu a mai precizat ca actuala administratie de la Cotroceni actioneaza ca si cum nu ar exista in Romania.
"Romania nu e doar prost guvernata, nu are doar un presedinte rau. Adevarul pe care trebuie sa-l privim in fata e ca Romania nu are presedinte de fapt, nu are Guvern de fapt. La Presedintie nu e nimeni, la Guvern nu e nimeni. Presedintele e absent. Avem de a face cu un om care a primit mandatul de presedinte si nu e azi decat capetenia uneia din cele doua bande mari care isi disputa ce a mai ramas din Romania", a mai declarat liderul liberalilor.