AGERPRES informeaza: Ponta: PSD va organiza Consiliul National al formatiunii pe 21 si 22 octombrie
Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, după sedinta BPN al formatiunii, ca pe 21 si 22 octombrie va avea loc Consiliul National al partidului sau conferinta anuala.
"Va fi un CN sau o conferinta anuala, mai bine zis asa cum mi-am dorit de cand am fost ales presedinte, sa modernizez PSD, sa avem o conferinta anuala in care nu doar sa vorbeasca presedintele, secretarul general, ci sa avem reuniuni ale tuturor structurilor noastre de tineret, femei, pensionari, sindicate. O sa avem sase sau sapte dezbateri cu totul si cu totul separate, nu in plen, pe temele cele mai importante, de la economie, sanatate, educatie", a afirmat Ponta.
El a adaugat ca in prima zi va avea loc o sesiune mai lunga pe ceea ce inseamna din punctul de vedere al PSD "solutiile pentru anul 2012".
"Sambata, in afara de raportul presedintelui CN si al secretarului general, in final, voi avea o interventie ca lider al partidului in care nu doar sa vorbesc de ceea ce am facut pana acum, ci practic sa prezint modul in care PSD vede anul urmator, 2012, si guvernarea din care PSD va face parte. Dincolo de partea de critica a guvernarii actuale este momentul ideal la aceasta conferinta anuala sa vorbim despre ce vrem sa facem noi cand vom fi la guvernare, nu doar sa-i criticam pe cei care sunt acum", a afirmat liderul PSD.