Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului. Desi initial PSD Brasov a facut mai multe nominalizari, alaturi de Neagoe fiind propusi liderul organizatiei municipale, Nicolae ßucunel, presedintele filialei judetene, deputatul Constantin Nita, si secretarul pe probleme de comunicare, Mihai David, singura propunere la aceasta candidatura a fost cea a lui Otilian Neagoe, care a fost votat de toti membrii Biroului Executiv. Senatorul PSD, fost prefect al judetului in perioada 2001-2004, a precizat ca Brasovul are nevoie de o primarie mult mai implicata in viata sociala.
"Nu putem sa traim mai bine daca nu rezolvam problemele Brasovului in interesul fiecarui cetatean. Primaria Brasov arata acum ca o primarie de partid. Este timpul sa se intervina cu o noua viziune de depolitizare a administratiei", a declarat Neagoe.
Actualul primar, democratul George Scripcaru, a spus ca deocamdata nu se gandeste la viitoarele alegeri si ca PD Brasov nu a desemnat un candidat. (N. Nicolae)