Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, cu referire la discutiile despre remanierea guvernamentala, ca il lasa pe Emil Boc sa-l aprecieze.
"Eu am fost in destule guverne ca sa nu mai am probleme de tipul asta. Eu am incercat sa impac treaba cat mai bine. Sigur ca intotdeauna e loc de mai bine. Daca ma uit in urma, am si zone in care imi fac reprosuri. Nu vreau eu sa ma apreciez. Domnul prim-ministru o sa faca aceasta apreciere".
"Eu sunt de prea multa vreme soldat al PDL ca sa mai fiu afectat de suisuri sau coborasuri", a adaugat el.
In ceea ce priveste "discutiile" legate de autostrazi, Radu Berceanu spune ca "in privinta autostrazilor, pana la sfarsitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 si ceva de kilometri de autostrada. As fi avut posibilitatea sa finalizez anul acesta vreo suta si ceva de kilometri de autostrada, fara restrictiile bugetare".
Ministrul transporturilor a precizat ca, pana la sfarsitul acestui an, vor fi gata inca 12 kilometri din autostrada Transilvania, 17,5 kilometri din autostrada din jurul Sibiului, dar si cel putin 10-12 kilometri din autostrada Bucuresti - Ploiesti.
In plus, tot la sfarsitul lui 2010, Radu Berceanu spune ca se va finaliza si "Centura de Nord a Capitalei, 21 de kilometri la patru benzi, o lucrare mai dificila decat o autostrada".