Senatorul democrat Marius Marinescu (foto) a solicitat, in numele organizatiei oamenilor de afaceri din PD, al carei presedinte este, afilierea la SME Union, structura interna din cadrul Partidului Popular European (PPE) care apara interesele Intreprinderilor Mici si Mijlocii in Parlamentul European.
Secretarul general al SME Union, Patrick Voller, a apreciat activitatea gruparii conduse de Marius Marinescu si si-a exprimat convingerea ca, pana la 17 octombrie, organizatia oamenilor de afaceri din PD „va fi membru cu drepturi depline“ in SME Union, din cadrul PPE. Cu ocazia intalnirii cu delegatia democrata, Patrick Voller a dorit sa transmita si salutul lui Wilfried Martens, presedintele Partidului Popular European, catre oamenii de afaceri din PD.
„PD este singurul de pe scena politica din Romania care a decis sa infiinteze o organizatie interna pentru membrii din mediul de afaceri. Astazi, o data cu perspectiva afilierii noastre la SME Union, putem spune ca PD a facut primii pasi spre doctrina populara inca din 2002, prin deschiderea spre investitorii romani“, a declarat senatorul Marius Marinescu.