Viorel Bangala si sotia sa participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Mergem, de obicei, la targurile traditionale si ale mestesugarilor organizate la Muzeul Satului si in curtea Muzeului Taranului Roman! La aceasta editie am adus: cufar pictat cu influenta saseasca -- la 200 RON.lazi mari, de zestre, din lemn - la 700 RON, lazi de zestre mici - la 300 RON, blidare mari - la 100 RON si la 70 RON, blidare mici - la 45 RON, plosti - la 80 RON, linguri de lemn pictate - la 15 RON, 20 RON, 25 RON si 50 RON. Ma ocup de obiecte de lemn din 1971 si sunt de profesie in industria lemnului. Din perioada liceului ma ocup de aceste sculpturi in lemn", ne-a spus Viorel Bangala. Acesta s-a nascut pe Valea Argesului de la Corbeni si locuieste in Bucuresti de multi ani.
Intrebat ce obiecte se cauta in mod special la standul sau, Viorel Bangala ne-a precizat: "Se cauta si lingurile pictate, si casetele de bijuterii si lazile de zestre".
Multi straini, care vin la aceste targuri, apreciaza creatiile din lemn ale lui Viorel Bangala si se intereseaza de arta traditionala romaneasca.