Artistul Toto Cutugno a sustinut aseara o conferinta de presa la Sala Opera a Hotelului Intercontinental, prin care a anuntat concertul sau de pe 27 februarie de la Sala Palatului din Bucuresti, organizat de Project Events.
"Va fi un concert deosebit! Voi avea invitat corul Melori care va canta impreuna cu mine piesa cu care am castigat Eurovisionul in urma cu 25 de ani. Voi canta si cu Orchestra Simfonica din Bucuresti", a spus Toto Cutugno in cadrul acestei conferinte de presa. O alta surpriza a acestui spectacol va fi tenorul italian descoperit de Toto.
Orchestra Simfonica Surasul Tineretii are 70 de instrumentisti, iar prima parte a concertului va fi sustinuta de Toto si de formatia sa de 30 de ani. A doua partea a show-ului va fi impreuna cu Orchestra Surasul Tineretii.
"Am o idee nebuneasca pentru un nou CD: sa fac duete cu cantareti straini (romani, francezi, etc). Eu cant in italiana si el in romana", a mai spus Toto Cutugno.
Artistul si-a adus aminte cu placere de anul 1993, cand a cantat la Brasov - era ploaie si cei de la paza i-au dat impermeabilul lui si celor din staf..
Daca ar fi sa aleaga o alta meserie, Toto ar alege meseria de medic: a avut o experienta cand medicii i-au salvat viata. "Un medic mi-a salvat viata! E o minune a lui Dumnezeu ca mai traiesc", a adaugat Toto Cutugno.
Timp de doua ore, fanii celebrului artist se vor bucura de hiturile care l-au consacrat: "L'italiano", "Serenata", "Insieme: 1992", "Figli", dar si de piese mai noi. Toto promite un concert unic, alaturi de Orchestra Simfonica Surasul Tineretii, artistul urmand sa aiba si cativa invitati speciali.
Biletele de 100 de lei (categoria 4) s-au epuizat deja, in acest moment fanii mai avand la dispozitie bilete la categoria 3 (200 lei), categoria 2 (300 lei), categoria 1 (400 lei), categoria VIP (500 lei). Urmatoarele categorii care se apropie de sold-out sunt categoria VIP si categoria 3.
Luna aceasta se implinesc 35 de ani de cand Toto Cutugno a castigat Festivalul de la Sanremo.