www.cancan.ro informeaza: Destinul, paranormalul - sau poate doar hazardul - au jucat un rol foarte important in ceea ce priveste faptele cutremuratoare care au avut loc vineri noapte in clubul Colectiv din Capitala.
Vineri seara, 29 de oameni - majoritatea dintre ei, tineri pasionati de muzica rock - si-au pierdut viata in timpul unui concert sustinut de trupa Goodbye to Gravity, iar alte 146 de persoane au ajuns in stare grava la spital.
Adevaratele motive ale tragediei sunt binestiute, insa unul dintre cititorii nostri fideli ne-a atras atentia asupra altui aspect.
Este vorba despre mai multe fotografii primite pe adresa [email protected], imagini din care reiese un fapt de-a dreptul ciudat.
Si anume ca, pe acoperisul clubului Colectiv - situat in fosta fabrica Pionerul, pe Strada Tabacarilor nr 7, in Sectorul 6, cititorul nostru a observat o cruce.

Nu exista iesire de incendiu!

Clubul avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015. Politia Locala a efectuat ultima oara un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agentii au intocmit un proces verbal pentru lipsa de calificare a personalui.
Clubul Colectiv se afla in subsolul fostei fabrici Pionierul, o cladire de patru etaje, de pe strada Tabacarilor, nr. 7.
Din pacate, localul nu avea iesire de incendiu. Daca acest lucru s-ar fi intamplat, cu siguranta numarul victimelor ar fi fost mult mai mic.
In al treilea rand, potrivit site-ului oficial, clubul are capacitatea maxima de 100 de persoane. Cu toate acestea, vineri noapte, in momentul producerii tragediei, in local se aflau nu mai putin de 400 de oameni.