Ralflo si Kamara lanseaza impreuna o noua piesa de dragoste, intitulata Maria”. Pentru prima oara, cei doi artisti canta despre o povestea de dragoste in limba franceza.
Aceasta piesa este una foarte draga mie, compusa alaturi de prietenul meu Kamara si compozitorul George Popa. Ideea acestei piese a plecat de la o dragoste frumoasa, neconditionata, pentru o femeie care merita tot ceea ce este mai bun. Numele piesei este dat dupa numele mamei mele, care se numeste Maria, deoarece ea reprezinta pentru mine dragostea neconditionata, chiar daca in piesa este vorba despre o poveste de dragoste intre doi iubiti”, ne spune Ralflo.
Este intotdeauna o placere sa colaborez cu Ralflo, iar aceasta piesa este una in care noi credem foarte tare, in special in mesajul ei. Nimic pe lume nu este mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit, iar Maria” descrie exact acest sentiment ”, declara Kamara.
Compozitia piesei Maria” ii apartine lui Ralflo si lui George Popa, iar textul ii apartine lui Kamara. Piesa este semnata sub sigla casei de discuri Sprint Music, una dintre cele mai mari case de discuri din Romania, care a lansat artisti precum Alb Negru, Shift, Simona Nae, JerryCo si nu numai.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=idfKoBFeRVQ