Octavia Geamanu a anuntat la inceputul lunii februarie ca s-a casatorit cu Marian Ionescu liderul trupei Directia 5. Stirista povesteste ca traieste momente minunate impreuna cu solistul.
"Sa fiu casatorita cu Marian e o fericire de nedescris in cuvinte si asta pentru ca e iubirea vietii mele. Stiu ca asta spui de obicei la batranete, dupa ce ti-ai cam trait viata si ai avut timp sa-ti faci un calcul al amintirilor si al trairilor, insa chiar spuneam la un moment dat, daca n-ar fi sa ramanem impreuna pana la adanci batraneti, pana la sfarsitul vietii, as trai mereu cu gandul la el. Si n-as putea sa traiesc asa”, a povestit Octavia pentru Ok Magazine.
Aceasta a adaugat: "Eu nu m-am casatorit cu cineva care apare prin ziare, ci cu un om. Marian Ionescu, care are o viata, o identitate, o personalitate. Am descoperit pe parcursul a opt ani un om la care m-am oprit din cautari si care e perfect pentru mine. Nu incerc sa schimb in nici un fel perceptia oamenilor despre el, pentru mine conteaza felul in care il vad eu".