Tanara cantareata de muzica populara din Maramures, Maria Luiza Mih, a aflat recent ca poate canta pe doua voci!
A fost atat de surprinsa incat a mers imediat la profesorul ei de canto pentru a-i confirma ca se intampla acest lucru. Astfel, interpretei de muzica populara i s-a dat vestea ca poate canta in acelasi timp pe doua voci si ca este singura cantareata din Romania care reuseste acest lucru. "Am fost placut surprinsa sa-mi confirme domnul meu profesor de canto ca este adevarat faptul ca pot canta pe doua voci, in acelasi timp, din acelasi gat! Cele doua sunete sunt la diferenta de o cvarta!
Nu prea se recomanda sa faci acest lucru pentru ca iti obosesti vocea si o soliciti foarte mult, dar sunt extrem de incantata ca am reusit aceasta performanta!", spune Maria Luiza Mih. "Din cate stiu, artistul Bobby McFerrin, interpretul celebrei piese "Don‘t Worry, Be Happy", mai poate face acest lucru!", a mai continuat cantareata care abia asteapta sa inceapa din nou sezonul nuntilor.
Mai multe detalii despre Maria Luiza Mih puteti gasi pe site-ul ei: http://www.marialuizamih.ro/, dar si pe pagina de Facebook:http://www.facebook