Cei mai talentati creatori din Romania sunt invitati sa creeze cel mai ingenios decor al brichetei BIC! Pentru a marca aniversarea celor 40 de ani de la lansarea primei brichete, compania BIC organizeaza in perioada 3 Ianuarie - 1 Martie 2013 un concurs european de creatie, Design on Fire, avand drept suport bricheta BIC. Designul castigator va fi imprimat pe un milion de brichete BIC, destinate pietei europene, iar creatorul lui va castiga marele premiu pus in joc, de 4.000 de euro.
Concursul se desfasoara online, pe www.facebook.com/designonfire si se adreseaza atat designerilor, cat si suporterilor acestora care pot vota designul preferat si pot propune sloganuri pentru acesta. Cel care propune sloganul cel mai creativ si cel mai potrivit pentru brichetele BIC va castiga un premiu de 2,000 Euro si un caiac BIC.
Dupa etapa online care are rol de preselecție, un juriu international il va alege pe marele invingator in functie de popularitatea designului, originalitate, imbinarea culorilor si posibilitatea multiplicării designului. Din juriul Design on Fire fac parte: Oana Nasta - arhitect roman, Noe Two - marele castigător al BIC Design On Fire 2012, Cedric Rainotte - manager BWAT, redactor-sef la WowEffect si profesor de marketing alternativ la Colegiul de Advertising si Design (CAD) si Lucas Delattre - responsabil de Comunicare la Institutul Francez de Moda din Paris.
Mai multe informatii despre acest concurs se găsesc pe www.facebook.com/designonfire și www.mybiclighter.com.