Zonele de agrement din judet vor fi luate la puricat de inspectorii de la Protectia Consumatorilor. Este vorba despre un control tematic desfasurat la nivelul intregii tari. Asa ca, la fiecare sfarsit de saptamana, "statiunile" din Galati vor avea parte de vizite ale celor de la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.

Actiunea de control se va centra pe bazinele si piscinele aferente zonelor de agrement sI, nu in ultimul rand, pe alimentatia publica. Tinta inspectorilor o vor reprezenta bazinele si piscinele de la "Valuri", "Viva", Lacul Vanatori, Brates etc.

"Oficial sezonul s-a deschis la 1 iunie, iar la nivelul intregii tari se desfasoara un control tematic legat de alimentatia publica din zonele de agrement, dar si de bazinele si piscinele de aici. Inspectorii nostri vor fi in fiecare week-end la cate o astfel de zona. Voi trimite oameni si la Tecuci pentru a efectua astfel de verificari", ne-a spus inspectorul sef al Inspectoratului Regional al Protectiei Consumatorilor, Marioara Gatej.

Zonele de agrement vor fi foarte solicitate in conditiile in care vom avea parte de o vreme calduroasa, insa important este ca toate aceste oaze de recreere sa fie sigure din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite. Sa nu uitam ca, in urma cu ceva timp, intr-un oras din tara un copil a murit in timp ce se afla la bazin.