Desi a trecut aproape o luna de la inceperea negocierii noului Contract Colectiv de Munca (CCM) pentru 2007-2008 de la ICMRSG, reprezentantii sindicatului si ai administratiei celei mai mari societati de constructii din judet nu au finalizat inca tratativele.

Dupa ce au reusit sa ajunga la o intelegere in ceea ce priveste prevederile noului CCM, reprezentantii celor doua tabere continua discutiile pe tema capitolului salarizare care reprezinta cel mai fierbinte punct al negocierilor. Potrivit declaratiei liderului de sindicat de la ICMRSG, Toader Tebreanu, sindicalistii si conducerea nu au ajuns la un consens in privinta cresterii salariale, precum si a cuantumului sporurilor pe care le vor primi cei 1.200 de salariati ai unitatii.

Reamintim ca ultima majorare salariala, in valoare de 7%, a fost aplicata incepand cu 1 iulie, actionarul majoritar al ICMRSG fiind Programul de Actiune al Salariatilor, care a achizitionat in urma cu 2 ani pachetul majoritar de actiuni de la firma omului de afaceri galatean Nicolai Boghici.