Blogul lui Constantin Gheorghe: Mai bine cu Basescu!

E tara asta plina de prosti! Dar prosti facuti gramada! Nu va lasati inselati de succesul lor "comercial", de vizibilitatea publica, de felul in care vorbesc. Flacaii nu inteleg nimic din ceea ce se petrece in jurul lor, nu au "organ" pentru a percepe corect realitatea, si ofera solutii de tipul "ca nuca in perete!"
Aud ca Bogdan Naumovici, ala negru de respira greu, si alti vreo trei-patru nauci ca el, au gasit solutia pentru Romania: isi fac un soi de Tea Party labertarian, care, bomboana pe coliva, este si monarhist! Au si o deviza: "Jos statul! Nu va atingeti de banii bogatilor!"
Cat de cretini pot fi, de vreme ce nu inteleg ca aia din Piata, si toti cei care protesteaza pe strazile oraselor romanesti nu cer mai putin, ci mai mult stat?! O tot tin ca gaia-matu‘ cu "succesul" Georgiei dementului ala care-si mesteca, acum vreo cativa ani cravata, si care in loc de locuinte construieste sectii de politie futuriste. Aia e o tara vai mama ei, in care o mana de profitori o duce bine, restul s-au retras in munti si traiesc ca in Evul Mediu, ca n-au bani de civilizatia labertariana!
Daca astia care cred ca o tara trebuie condusa ca o corporatie reprezinta viitorul politicii, am belit-o definitiv! Mai bine cu Basescu!

PS: n-o fi niciun conflict de interese intre reclama desantata facuta RMGC de Naumovici si inaltele standarde morale declamate de el atat de artistic si la Ciutacu in emisiune?