B365.realitatea.net informeaza: Primul magazin Mic.ro inchis, de doua saptamani, in Bucuresti
Magazinul cu numarul 256 al retelei Mic.ro, dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu, este inchis de circa doua saptamani, unitatea din strada Doctor Felix din Bucuresti fiind inaugurata in vara acestui an.
"Magazinul este inchis de circa doua saptamani. A avut marfa doar in prima luna, doua, iar apoi a ramas fara tigari si alte produse. De cand a fost inchis, nu am mai vazut activitate de cate ori am iesit din bloc", spune un locatar al blocului din apropierea Pietei Victoriei, citat de zf.ro.
Magazinul face parte din grupul celor circa 100 de unitati in franciza, iar probleme cu aprovizionarea au mai multe unitati Mic.ro atat din Bucuresti, cat si din tara. In astfel de magazine exista rafturi goale, iar unele categorii de alimente lipsesc complet.
"Nu stiu de ce este inchis acel magazin. Am intrebat si eu mai departe. Nu este nimic specific. Poate sunt niste reparatii care dureaza mai mult. Luna viitoare va incepe o relocare de anumite locatii, avem in vedere 50-60 de unitati", a declarat pentru ZF Dan Ionescu, directorul general al firmei Mercadia, prin care Dinu Patriciu isi controleaza afacerile din retail Mic.ro, Mac.ro si Bet Cafe Arena