Sperand ca macar in noaptea de trecere in noul an vor avea mai mult noroc, sute de craioveni s-au inghesuit sa joace cel putin un bilet la Loteria Romana, in aceasta saptamana. Atrasi de premiul pus in joc, la Loto 6/49, care ajunge la 3,5 milioane de euro, jucatorii patimasi si nu numai au luat cu asalt agentiile din Banie. Precizam ca reportul actual la categoria I ajunge la aproximativ doua milioane de euro, iar pentru a castiga este nevoie ca toate cele sase numere extrase sa fie prezente pe un bilet. Cei care vor ghici numerele norocoase vor primi pe langa suma amintita si banii stransi din incasari. In plus, Loteria Romana le-a pregatit o surpriza jucatorilor oferindu-le in plus un milion de euro. Castigatorul care va pleca acasa cu marele premiu va avea norocul sa primeasca si o garsoniera in centrul Capitalei. Vrajiti de posibilitatea imbogatirii peste noapte, craiovenii au cumparat si cate patru-cinci bilete, doar-doar norocul le va surade din 2007.
"De Revelion cumpar cateva bilete in fiecare an. Pun aleatoriu cifrele care imi vin in minte pe moment. Cine stie de unde sare norocul si ma pricopsesc cu o groaza de bani. Mi-am facut deja chiar un plan ce sa fac cu un posibil castig", a spus Ilie Dumitru, jucator. In timp ce craiovenii viseaza deja ce vor face cu banii castigati, distribuitorii de bilete de la agentiile Loto sunt incantati ca oamenii nu au uitat acest sistem de joc.
"De obicei jucatorii aleg numere care reprezinta zile de nastere sau diverse aniversari. Considera ca cifrele ii reprezinta si daca e sa castige cu ele vor reusi", a declarat una dintre vanzatoarele de la o agentie Loto din Craiova.