Portofoliul publicatiilor online al Burda Media Bucuresti si al Burda Romania se dezvolta incepand cu data de 1 iulie sub conducerea lui Sebastian Cochinescu din pozitia de Chief Digital Officer.
Domeniul digital al celor doua companii Burda Romania si Burda Media Bucuresti are site-uri in toate cele cinci domenii de interes - Lifestyle feminin, Lifestyle masculin, Parenting, Home&Deco si Culinar.
Cu o audienta care atinge peste o treime din publicul tinta online - Burda detine brand-uri puternice precum: Cosmopolitan.ro, Esquire.ro, MarieClaire.ro, RevistaIoana.ro, HarpersBazaar.ro, Femeia.ro, Mami.ro, MensHealth.ro, Amsonline.ro, Parinti.com, Miresici.ro, Casa-Gradina.ro, Story.ro, CasaLux.ro sau eCuisine.ro.
Sebastian Cochinescu din pozitia de Chief Digital Officer al BURDA in Romania, garanteaza dezvoltarea domeniului online din punct de vedere continut, grafica si tehnologie conforme cu standardele Burda International. Sebastian va stabili raporturi de business performante cu partenerii actuali si viitori ai Burda.

Despre Burda

Burda International GmbH este activa pe 20 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marca in Europa Centrala si de Est, cu o extindere rapida si pe pietele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucreaza pentru Burda International.