Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse de casa si gradina, organizeaza anul acesta doua campanii de Black Friday care se vor desfasura in urmatoarele doua week-enduri ale lunii noiembrie: Early Black Friday va avea loc intre 21 - 24 noiembrie si Black Friday, intre 28 noiembrie si 1 decembrie. Ambele campanii de reduceri vor incepe vinerea la ora 10:00 AM si se vor incheia lunea la ora 10:00 AM.
In cele doua campanii de Black Friday, reducerile oferite de Vivre.ro vor ajunge pana la 80% si se vor aplica la toate obiectele de mobilier, decoratiuni, textile, accesorii si produse de bucatarie.
De Black Friday, cumparatorii au acces la peste 3000 de produse, provenind de la minim 50 de furnizori, oferta fiind extrem de variata si acoperind o gama larga de obiecte si tendinte. Cumparatorii vor putea achizitiona produse pentru casa care sunt disponibile in Romania doar pe Vivre.ro, o mare parte dintre obiecte fiind oferite in exclusivitate de retailerul online.
Fata de o perioada obisnuita, ne asteptam la o triplare a vanzarilor, si estimam un volum de peste 2.5 milioane de lei in ambele campanii. Am pregatit pentru aceste ocazii o oferta generoasa, iar produsele pe care le vom oferi in aceste doua weekend-uri sunt dintre cele mai cautate si apreciate de clientii Vivre, Monica Cadogan, CEO Vivre

Despre Vivre

Vivre.ro, parte a grupului Vivre, este cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, lansat pe piata in aprilie 2012. Vivre este o destinatie online pentru obiecte de design interior de calitate, apreciate la nivel international, si are scopul de a oferi solutii pentru un ambient cat mai placut. Modelul Vivre este de private sales, membrii se inregistreaza gratuit pe site si au acces la promotii limitate ca timp, branduri in exclusivitate la preturi reduse pana la 70%. Grupul Vivre are peste 100 de angajati si este prezent in cinci tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.