Cautare

559 de rezultate pentru "serban" (2.87 secunde)
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
In cursul acestei saptamini, directorul general al uzinei de tractoare Titu Serban impreuna cu liderul de sindicat Gheorghe Apostu si reprezentantul BNS Matei Bratianu vor discuta la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale cu ministrul Gheorghe Flutur pentru suplimentarea fondurilor de subventionare a tractoarelor si utilajelor agricole.
Directorul tehnic si de dezvoltare al Electrica, Tudor Serban, declara in urma cu o saptamana ca Electrica Oltenia intentioneaza sa ceara ANRE recunoasterea acestor costuri pe baza studiului de fezabilitate intocmit de un consultant tocmit in acest scop.
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
Directorul general al Tractorului Brasov, Serban Titu, ne-a declarat ca uzina detine 123 de hectare de teren. "Cine va lua activele bineinteles ca va lua si terenul", a precizat Serban Titu.
Nu uitati ca au fost temperaturi de peste 50 - 60 de grade, iar in posturile si in statiile noastre am avut si temperaturi de 70 de grade", a declarat Tudor Serban, director tehnic Electrica.
"In total 5 milioane de persoane cu obligatii curente si aflate in istoric care detin aproximativ 10,5 milioane de conturi, dintre care cu restante curente sunt aproape 400.000, mai precis 386.000," a precizat Serban Epure, director general Biroul de Credit.In ce priveste moneda de creditare, romanii prefera euro, dar si valute exotice ca franc elvetian sau yen japonez.
Autoritatile romane intentioneaza sa reia discutiile cu Federatia Rusa privind gazele naturale, dar si o serie de alte probleme "grele", iar Ministerul de Externe va pregati o intalnire la Moscova, a declarat, vineri, secretarul de stat in Ministerul Economiei Tudor Serban.
Ministerul Economiei a dat dispozitie Hidroelectrica sa discute cu companiile cu care are contracte desecretizarea acestora, a declarat luni secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.
Tudor Serban, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei a declarat ieri ca producatorul national de gaze Romgaz este pegatit sa intre singur in explorari in Marea Neagra, nu neaparat impreuna cu Sterling Resources.
Fondurile structurale accesate de intreprinderile mici si mijlocii in cadrul POR - Cresterea Competitivitatii Economice Axa 1sunt zero, a declarat Octavian Serban, presedintele Knowledge Management Institute Romania (Knomacons). ... Deci fondurile structurale accesate de IMM-uri in cadrul acestui program sunt zero", a spus Octavian Serban.
Ileana Serban, director coordonator al Comisariatului Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Dolj, spune ca asemenea masuri sunt binevenite si comisarii intreprind controale in acest sens. ... Efectul respectarii lor este benefic in primul rand pentru populatie", a declarat Ileana Serban, director coordonator al Comisariatului Judetean Dolj.
Tudor Serban spune ca pretul de import va depasi 300 de dolari/ 1000 de metri cubi. Importurile de gaze ale Romaniei au fost suplimentate, a declarat pentru The Money Channel secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.
Aceasta s-a prezentat in fata juriului, format din actrita Maia Morgenstern, regizorul Florin Serban si carcotasii Serban Huidu, Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’, cu monologul Zitei.
37 - 39 si Calea Serban Voda nr. ... 37- 39 - programul de lucru cu publicul fiind in zilele de marti, miercuri, vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar luni si joi intre orele 8.30 - 18.30 - Calea Serban Voda nr.
Conform directorului Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, 4,6 milioane de lei au provenit de la Administratia Fondului pentru Mediu, iar restul s-au platit de catre firma privata care a realizat proiectul. ... E problema lor cum se organizeaza si de unde le aduc", a spus Ileana Serban.
Potrivit premierului, din banii recuperati vor fi finantate cheltuieli precum cele cu recompensarea unor sportivi meritorii si acordarea de sprijin pentru actorul Serban Ionescu, in vederea efectuarii unui tratament in strainatate.
Ponta vrea sa foloseasca acesti bani pentru a dubla premiile pentru lotul feminin de gimnastica si sa ofere un ajutor de urgenta pentru actorul Serban Ionescu.
La aflarea vestii, sefii "bebelusei", Mihai Gainusa si Serban Huidu, au luat radicala hotarare de a o concedia, fara mila. ... Sustine ca acum ii este mila de Serban • Ulterior, ai avut probleme cu angajarea in alt loc, lumea stiind de aparitia acelor poze scandaloase de pe internet?
Frumoasa prezentatoare Mihaela Serban, profesor, dar si realizatoare a mai multor emisiuni, gale de succes, precum: Gala Femei de Succes, Gala Celebritatile Anului, este studenta la o alta facultate!
google-analytics.com