Cautare

692 de rezultate pentru "rotaru carmen" (3.17 secunde)
Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova, a vorbit despre Jovan Markovic care a avut o prestatie de invidiat in fata celor de la CFR Cluj.
Universitatea Craiova mai are sanse matematice la titlu, dar patronul Mihai Rotaru simte ca nu este anul echipei sale, iar astrele nu se vor alinia asa cum si-ar dori intreaga suflare din Oltenia in acest final de campionat.
Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova dupa negocierile purtate cu presedintele oltenilor, Mihai Rotaru, iar pe banca formatiei din Banie a fost instalat Laszlo Balint.
Patronul formatiei gazda, Adrian Mititelu, a pus infrangerea gruparii sale pe seama norocului pe care l-au avut adversarii si nu a ezitat sa aduca din nou vorba despre marele sau rival, Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova.
In direct la Digi Sport, Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a avut un discurs critic la adresa lui Mirel Radoi, dupa ce antrenorul si-a anuntat demisia.
Mihai Rotaru a vorbit in premiera despre zvonurile potrivit carora ar urma sa se retraga la vara din actionariatul oltenilor
Mihai Rotaru, actionarul Universitatii Craiova a anuntat ca Giedrius Arlauskis (35 de ani) a devenit liber de contract saptamana aceasta, la doar trei zile dupa gafa din meciul cu Farul, scor 1-2 .
Mihai Rotaru si Adrian Mititelu, patronii celor doua echipe de fotbal din Craiova, s-au "razboit" in anii precedenti, dar acum lucrurile s-au schimbat.
Mihai Rotaru a tinut sa ii raspunda lui Anghel Iordanescu (72 de ani), dupa ultimele declaratii date de fostul selectioner in legatura cu Universitatea Craiova.
Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, i-a gasit circumstante atenuante lui Andrei Ivan si a precizat ca nu e suparat pe capitanul "alb-albastrilor".
Gigi Becali (64 de ani) a anuntat ca a incheiat o "alianta" cu Mihai Rotaru (50 de ani), in urma careia FCSB si Universitatea Craiova sa se ajute reciproc in acest final de play-off.
Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova, a intervenit in cadrul emisiunii Digi Sport Special, unde a vorbit despre faptul ca echipa sa a ratat barajul pentru Conference League, dar a comentat si reactia nervoasa a lui Dan Petrescu dupa meciul CFR Cluj - Farul 1-2.
FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 in derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 23-a din SuperLiga Romaniei. Mihai Rotaru a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Digi Sport Special.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, tot la standul lor vizitatorii au putut gasi si figurine de sarbatori, crosetate de sora lui Carmen, ce costau intre 15 - 25 de lei.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Carmen Bauer participa si astazi la Christmas fairs' Marathon organizat pe Strada Toma Caragiu nr. ... Oful meu este hand-made-ul nu este apreciat la adevarata valoare", ne-a spus Carmen Bauer.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com