Cautare

421 de rezultate pentru "pasta de dinti blend a med 3 d white luxe" (8.38 secunde)
Depinde de noi sa traim mai mult si mai sanatos? ... Stiai ca reziduul sec din apa e un concentrat de minerale si oligoelemente? Sau ca lactatele de capra sunt mai bune pentru sanatate decat cele de vaca?
Cristina Bobe) Nimeni nu a invatat pe de rost mai mult decat actorii de teatru. In pofida unui exercitiu de o viata, cazurile de Alzheimer printre actori sunt numeroase, iar lor li se adauga numele a sute de intelectuali. ... De ce?
- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri.
Asa ca / by Mordechai (alias Daniel Octavian Bejan) Campania electorala in care tocmai am fost imbranciti ma intereseaza la fel de mult ca alegerile care ii urmeaza.
In cadrul controalelor de saptamina trecuta destinate respectarii protectiei consumatorului la comercializarea jucariilor, inspectorii OJPC au verificat jucarii in valoare de 125.000.000 de lei si au dat amenzi de 54 de milioane.
Din 8 aprilie, romanii vor gasi in magazine altfel de preparate din carne decat cele cu care erau obisnuiti. ... Totodata, producatorii vor fi obligati sa mentioneze pe eticheta procentul de carne din conserve, se arata intr-o informatie furnizata de Mediafax.
Zarva specifica sarbatorilor a inceput deja in marile magazine comerciale, care sunt pline ochi de la deschidere si pana la inchidere.
Pentru mine tot ceea ce reprezinta DD, cu "televiziunea" lui, cu "partidul" lui (si ma tem ca ghilimelele nu reusesc sa fie o bariera sterila indeajuns de eficienta) nu depaseste conditia tomberonului de prea multa vreme neluat in seama de gunoieri, in care mizeria intrata in fermentatie s-a transformat intr-o pasta fetida care imprastie o duhoare insuportabila.
Ce poate fi mai gustos, intr-o zi torida, decat o salata de rosii, castraveti si ardei gras, asezonata cu niste branza de capra!
Pe 23 iulie va avea loc cea de-a IV-a editie a Maratonului Pachamama Rosia Montana pentru a va bucura de peisajele unei zone mirifice a Muntilor Apuseni. www.rosiamontanamarathon.ro De ce la Rosia Montana?
Pe 23 iulie va avea loc cea de-a IV-a editie a Maratonului Pachamama Rosia Montana pentru a va bucura de peisajele unei zone mirifice a Muntilor Apuseni. www.rosiamontanamarathon.ro De ce la Rosia Montana?
Din 8 februarie esti invitat la Sala Dalles sa patrunzi in universul parfumat cu esenta dragostei, la cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day.
E primavara, e sarbatoare, e Targ de Martisor la Sala Dalles!
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate! ... Lambretta a fost vedeta si alaturi de ea, pe covorul rosu, au stralucit toti invitatii:
Observator de Calarasi informeaza: ... Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
Mesterii populari, sotii Mathe Margit si Attila Mathe participa in acest week-end la Targul mestesugarilor oganizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu ceramica de Corund binecunoscuta publicului. Am venit la acest targ cu obiecte de ceramica de Corund: vaze, untiere, ulcioare, boluri, castroane de mici si mari dimensiuni.
Bijuteriile le fac din lut polimeric sau fimo, o pasta care se modeleaza manual. Se baga la cuptor si fac bijuterii sub forma de fructe, dulciuri, legume, si cercei cu granule des sticla, cu patina, pandantive si brose.
sucuri proaspete de morcovi, telina, sfecla rosie si rosii, peste alb, piept de pui sau curcan, fara piele, fiert sau la gratar. ... De asemenea, este indicat sa folosesti cat mai putine farduri. ... Comprese cu tinctura de galbenele.
Pe cat de inestetica este, pe atat este de dureroasa. Solutiile de cele mai multe ori se gasesc in farmacii, dar ar fi cel mai bine sa le achizitionezi dupa ce ai fost la medic pentru a depista cauza.
google-analytics.com